Szukaj
Strona główna
Informacje
Deklaracja dostępności
Godziny Pracy
Książka telefoniczna
Statut
Zakresy Obowiązków i kompetencje
Dyrektor szkoły
I Wicedyrektor szkoły
II Wicedyrektor szkoły
Kierownik szkolenia praktycznego
ZFŚS
Czym się zajmujemy
Nasza Historia
Dyrektor Placówki
Budżet
Interesanci
Kontakt
Ogłoszenia
Redakcja BIP
←
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty – materiały budowlane i hydrauliczne
Przetarg – sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych na potrzeby kuchni
→
GÓRA
Protokół z otwarcia ofert
gru
17
Dodane przez Mariusz Chmielewski 17 grudnia, 2018 14:05
Zmodyfikowano Mariusz Chmielewski 15 stycznia, 2019 13:08
Ostatnie wpisy
Zawiadomienia o unieważnieniu postępowania
13 listopada 2020
Zapytania ofertowe – zakup i dostawa: warzyw i owoców, jajek, mięsa, pieczywa, wędlin, mięsa drobiowego, nabiału, art. spożywczych, mrożonek.
2 listopada 2020
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty – owoce i warzywa
21 sierpnia 2020
Protokół z otwarcia ofert – owoce i warzywa
21 sierpnia 2020
Zapytanie ofertowe- zakup owoców i warzyw
13 sierpnia 2020
Kategorie
praca
(19)
praca(nieaktywne)
(5)
Przetargi
(67)
Przetargi(nieaktywne)
(47)
Skip to content
Open toolbar
Dostępność
Dostępność
Powiększ Text
Powiększ Text
Zmiejsz Text
Zmiejsz Text
Odcienie Szarości
Odcienie Szarości
Wysoki Kontrast
Wysoki Kontrast
Negatyw
Negatyw
Jasne Tło
Jasne Tło
Podkreśl Linki
Podkreśl Linki
Czytelna Czcionka
Czytelna Czcionka
Reset
Reset