Szukaj
Strona główna
Informacje
Deklaracja dostępności
Godziny Pracy
Książka telefoniczna
Statut
Zakresy Obowiązków i kompetencje
Dyrektor szkoły
I Wicedyrektor szkoły
II Wicedyrektor szkoły
Kierownik szkolenia praktycznego
ZFŚS
Czym się zajmujemy
Nasza Historia
Dyrektor Placówki
Budżet
Interesanci
Kontakt
Ogłoszenia
Redakcja BIP
←
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty – produkty spożywcze
Informacja o wynikach naboru na wolne stanowisko urzędnicze starszego referenta w dziale księgowości i administracji
→
GÓRA
Protokół z otwarcia ofert
sty
04
Dodane przez Mariusz Chmielewski 4 stycznia, 2019 15:24
Zmodyfikowano Michal 13 września, 2021 07:52
Ostatnie wpisy
Zawiadomienia o unieważnieniu postępowania
13 listopada 2020
Zapytania ofertowe – zakup i dostawa: warzyw i owoców, jajek, mięsa, pieczywa, wędlin, mięsa drobiowego, nabiału, art. spożywczych, mrożonek.
2 listopada 2020
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty – owoce i warzywa
21 sierpnia 2020
Protokół z otwarcia ofert – owoce i warzywa
21 sierpnia 2020
Zapytanie ofertowe- zakup owoców i warzyw
13 sierpnia 2020
Kategorie
praca
(19)
praca(nieaktywne)
(5)
Przetargi
(67)
Przetargi(nieaktywne)
(47)
Skip to content
Open toolbar
Dostępność
Dostępność
Powiększ Text
Powiększ Text
Zmiejsz Text
Zmiejsz Text
Odcienie Szarości
Odcienie Szarości
Wysoki Kontrast
Wysoki Kontrast
Negatyw
Negatyw
Jasne Tło
Jasne Tło
Podkreśl Linki
Podkreśl Linki
Czytelna Czcionka
Czytelna Czcionka
Reset
Reset